Garageport & Montering

Garageport montering

Står i og overvejer om i skal investere i en ny garageport. Valget er ganske enkelt – vi har den rigtige garageport til dig, og klare selvfølgelig garageport montering og service!

Hos PortService ApS i Christiansfeld nær Kolding, finder du din nye garageport. Vi har garageporte i topkvalitet til en ordentlig pris. Derudover har vi 10 års produktgaranti på alle vores garageporte.

Valget er i bund og grund ukompliceret, idet PortService Aps altid leverer garageporte i høj kvalitet til en lav pris. Vores garageporte kommer fra vores tyske partner, Novoform, som er verdensberømt for kvalitet. Service af garageport– og garageport montering har vi godt styr på her hos os.

Vi tilbyder ikke mindre end 10 års produktgaranti på din nye garageport. Hvis i vælger at installere portåbnerne sammen med jeres nye garageport, tilbyder vi 5 års garanti på motorerne til disse.

Beskyt din bil med en ny garageport

Med en garageport kan du beskytte din bil i en lukket men samtidig ventileret garage. Det danske vinterklima – og sågar også sommerklimaet – kan i løbet af ganske få år, nedbryde og ødelægge lakeringen og overfladen på din bil. Så er du en af dem, der har din bil holdende udendørs hele året rundt eller i en åben carport, så kan vi varmt anbefale dig montering af garageport.

Garageporte priser & tilbud

Hos PortService Aps har vi konstant et antal garageporte på tilbud til yderst favorable priser og med markedets måske allerbedste garanti. Ikke mindre end 10 års produktgaranti på vores Novoferm garageporte og 5 års garanti på eventuelle port motorer til garageportene. Ikke mindre end 10 års produktgaranti på vores Novoferm garageporte og 5 års garanti på eventuelle port motorer til garageportene. Garageporte priser & tilbud fra PortService Aps tager man aldrig fejl af.

Få et tilbud ved at klikke her!

 

Læs mere om Garageporte til private i vores katalog:

Garargeporte til private

Læs også om: