Portservice Fyn og Jylland

Vi er et lille portfirma, med yderst fornuftige port priser, der monterer og servicerer alle slags porte. Vi yder portservice på Fyn og i Jylland. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Vi lægger stor vægt på, at du får en kvalitetsport til en god pris, samt den rette port montering. Og så udfører vi selvfølgelig service på porten efterfølgende.

Portservice Aps henvender sig både til erhvervslivet, hvor vi har absolut rimelige industriporte priser. Landbruget, med vores porte til landbrug og private med garageport.

Vores porte kommer fra tyske Novoferm og Condoor, disse må betegnes som et kvalitetsprodukt.

Udover porte tilbyder vi også årlig service. Du kan vælge en serviceaftale der inkluderer 24 timers fri support / service. Derudover inkluderer serviceaftalen et årligt gennemgribende eftersyn.

Inden du bestemmer dig for en port, kommer vi gerne ud til jer for at måle op og vejlede. Dette besøg er selvfølgelig uden beregning. Samtidig får du et uforpligtende tilbud til en fast pris.

Portservice Fyn & Jylland – Kontakt os

Hos os er der ingen slinger i valsen – kvalitet, troværdighed og færdigt arbejde til tiden er en selvfølge hos Portservice Aps.

Giv os et ring, det koster ingenting og vi er hurtigt på plads. Så kan vi sammen se på de projekter, ønsker og tanker, som I skulle have omkring den helt rigtige port.

I kan også udfylde kontaktformularen her og få et uforpligtende tilbud.