Vippeport fra PortService ApS

Står i og skal investere i en ny garageport, så kan i med fordel vælge en vippeport fra PortService ApS. Vi leverer klassiske og driftsikre vippeporte fra tyske Novoferm til rimelige priser.

Den klassiske garageport – Vippeporten er en utrolig funktionsdygtig og stabil port – Den kendte og afprøvede konstruktion på vippeporte, har været på markedet i mere end 3 årtier. Dette bl.a. på grund af den utrolig gode kvalitet en vippeport har.

En vippeport passer til enhver bygningsarkitektur og det enkle og stilrene design gør, at vippeporten passer perfekt til danske bygninger.

Hvad er en vippeport?

En vippeport er en porttype, hvor selve portbladet er i én hel ubrudt portflade. Porten vipper ud og lægger sig op og ind under loftet.

Vippeport – Hvilken størrelse / materiale?

En vippeport fra PortService ApS kan bestilles i både stål og træ. Derudover findes vippeportene i mange forskellige standard størrelser.

Finder du ikke hvad du søger, kan vi fremstille din vippeport i specialstørrelse efter opmåling. Derudover vælger du selv farve, udførelse og materiale på din nye vippeport.

Vippeport vs. sikkerhed?

Hos PortService ApS i Christiansfeld nær Kolding, har vi sat særlig fokus på sikkerheden i din nye vippeport. Alle vippeporte er udstyret med en 3-dobbelt sikkerhedslås, som standard.

Kontakt os ang. vippeport

Med en vippeport fra PortService ApS i Christiansfeld nær Kolding, får du god kvalitet, døgnservice og en vippeport i verdensklasse.

Har du spørgsmål ang. vippeporte er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ynder at give dig en god rådgivning inden du beslutter dig for en ny vippeport.

Du er meget velkommen til at kontakte os telefonisk, ellers kan du også kontakte os kontakte os her.