Holdbare garageporte

Skal du have udskiftet din gamle garageport eller skal du have en port i din nye garage? Hos Portservice Aps i Christiansfeld har vi mange års erfaring med salg, montering og service af garageporte for kunder i Vejle, Kolding, Haderslev og Aabenraa, og vi har helt sikkert en garageport, som passer til dine behov og ønsker. Vi samarbejder med Novoferm, der er verdenskendte for garageporte i topkvalitet med lang levetid. Så skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige garageport af høj kvalitet til markedets bedste pris, så ring til os allerede i dag.

Kontakt os

Beskyt din bil med en garageport

En garage er for mange et must have, da det blandt andet beskytter bilen mod det ustadige vejr i Danmark, som over få år kan nedbryde og ødelægge lakering og overfladen på din bil. Ved at lukke din garage af med en garageport, skaber du også bedre betingelser for din bil, og hvem nyder ikke at kunne sætte sig ind i en isfri bil på en kold vinterdag? Udover at beskytte din bil, er en lukket garage med port også et oplagt sted at opbevare for eksempel havemøbler, cykler, vintertøj, sommer/vinterdæk, haveredskaber og andet udstyr.  

Fordele ved en garage med port:

  • Beskytter bilen
  • Plads til opbevaring
  • Beskytter mod hærværk og tyveri

Vi tilbyder forskellige garageporte

Hos Portservice Aps hjælper vi dig med at finde den garageport, der passer til dine behov og ønsker. Novoform er vores leverandør af garageporte, som sikrer topkvalitet.

Vi tilbyder blandt andet:

Når du skal vælge en garageport, er det først og fremmest vigtigt at få de rette mål samt gøre sig nogle overvejelser omkring materialevalg, farver og design. Portservice Aps kommer gerne ud og laver de nøjagtige mål samt rådgiver dig omkring de mange valg, der skal træffes. Har du et ønske om at få en dør i din garageport eller måske vinduer for at få lys ind i din garage, er det heller ikke et problem. Hos Portservice Aps tilbyder vi ligeledes også portautomatik, så du ikke skal stige ud af bilen for at åbne eller lukke din garage. 

Kontakt os i dag og få et tilbud

Drømmer du om at få en funktionel og smuk garageport til din garage, så ring til os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi kommer gerne ud til en uformel snak om dine ønsker og giver et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os ved at ringe på 40 21 40 52 eller skrive en mail til morten@portservice-aps.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Få et tilbud ved at klikke her!

Læs mere om garageporte til private i vores katalog

pic