Portautomatik

Drømmer du om at kunne åbne og lukke din garageport eller skydeport uden at skulle stige ud af bilen? Så er portautomatik den ideelle løsning til dig.

Når der skal vælges porte med portautomatik til din private garage, din virksomhed eller dine landbrugs bygninger, så er PortService Aps i Christiansfeld nær Kolding, den naturlige samarbejdspartner.

Portautomatik med sikkerhed

Alle vores porte med portautomatik har selvfølgelig en indbygget elektronisk kraftbegrænsning hvilket indebærer, at såfremt porten føler modstand, så stopper den øjeblikkeligt.

En smart detalje ved vores portautomatik er desuden, at denne sikkerhedsfunktion også fungerer, når porten kører opad. Vi har nok alle set eksempler på opfindsomme børn, som synes det er sjovt at ”hænge på” og lade sig hejse med op.

Eftermontering af portautomatik

Få bedst mulig komfort og størst mulig udbytte af din portautomatik. Vores portautomatik kan monteres på alle porte med løbeskinner – nye som eksisterende.

For at kunne eftermonterer portautomatik skal der være mulighed for elektrisk tilslutning af 230 Volt.

Du er meget velkommen til at ringe til PortService Aps i Christiansfeld nær Kolding. Vi står klar med gode råd og vejledning omkring portautomatik.

Læs mere om hurtigport

hurtigport-brochure_page_01