Portautomatik priser

Om portautomatik

Drømmer du om at kunne åbne og lukke din garageport eller skydeport uden at skulle stige ud af bilen? Så er portautomatik den ideelle løsning til dig.

Når der skal vælges porte med portautomatik til din private garage, din virksomhed eller dine landbrug bygninger, så er PortService Aps, i Christiansfeld nær Kolding, den oplagte samarbejdspartner.

Portautomatik med sikkerhed

Alle vores porte med portautomatik har selvfølgelig en indbygget elektronisk kraftbegrænsning hvilket indebærer, at såfremt porten føler modstand, så stopper den øjeblikkeligt.

En smart detalje ved vores portautomatik er desuden, at denne sikkerhedsfunktion også fungerer, når porten kører opad. Vi har nok alle set eksempler på opfindsomme børn, der synes det er sjovt at ”hænge på” og lade sig hejse med op. Dette er vores porte sikret mod.

Eftermontering af portautomatik

Få bedst mulig komfort og størst mulig udbytte af din portautomatik. Vores portautomatik kan monteres på alle porte med løbeskinner – nye som gamle.

For at kunne eftermonterer portautomatik skal der være mulighed for elektrisk tilslutning af 230 Volt.

Portautomatik priser

Vores portautomatik priser varierer ud fra dine ønskede ønsker og behov, som du måtte have til portautomatik. Vi har mange års erfaring, og giver den rette rådgivning og vejledning. Du er meget velkommen til at ringe til os eller få et uforpligtende tilbud. Vi står klar med gode råd og vejledning omkring portautomatik.

 

Læs mere om hurtigport

hurtigporte

Læs også om: