Om portautomatik priser

Drømmer du om at kunne åbne og lukke din garageport eller skydeport uden at skulle stige ud af bilen? Så er portautomatik den ideelle løsning til dig. Og vores garageporte priser er måske mindre end du regner med.

Når der skal vælges porte med automatik til din private garage, din virksomhed eller dine landbrug bygninger, så er Portservice Aps, i Christiansfeld nær Kolding, den oplagte samarbejdspartner.

Portautomatik med sikkerhed

Alle vores porte med portautomatik har selvfølgelig en indbygget elektronisk kraftbegrænsning hvilket indebærer, at såfremt porten føler modstand, så stopper den øjeblikkeligt.

En smart detalje ved portautomatikken er desuden, at denne sikkerhedsfunktion også fungerer, når porten kører opad. Vi har nok alle set eksempler på opfindsomme børn, der synes det er sjovt at ”hænge på” og lade sig hejse med op. Dette er vores porte sikret mod.

Eftermontering af porte med automatik

Få bedst mulig komfort og størst mulig udbytte af din portautomatik. Vores automatik kan monteres på alle porte med løbeskinner – nye som gamle.

For at kunne eftermontere portautomatik, på en tidligere garageport montering skal der være mulighed for elektrisk tilslutning af 230 Volt.

Portautomatik priser hos Portservice Aps

Vores portautomatik priser varierer ud fra dine ønsker og behov, som du måtte have til automatikken. Vi har mange års erfaring, og giver den rette rådgivning og vejledning. Du er meget velkommen til at ringe til os eller få et uforpligtende tilbud. Vi står klar med gode råd og vejledning omkring portautomatik.

Læs mere om hurtigport

pic