Ledhejseport

Ledhejseporte fra Portservice ApS, når kun det bedste er godt nok. Vores hejseporte er fra Novoferm, hvilket er din sikkerhed for skyhøj kvalitet. Hos PortService ApS, yder vi 10 års produktgaranti på ledhejseporte og 5 års garanti på port motorerne. Vi leverer hejseporte i topkvalitet til de bedste priser.

PortService Aps har i rigtig mange år leveret hejseporte til både erhvervslivet, institutioner og private. Vi har lige fra begyndelsen af, fokuseret målbevidst på ledhejseporte i god kvalitet til den rigtige pris.

Mange års erfaring har givet os et godt grundlag for at vælge leverandør, der har fokus på god kundeservice og et produktsortiment med et højt kvalitetsniveau, for kun derigennem kan vi skabe et grundlag for glade, tilfredse og loyale kunder.

Vi er et mindre salgs-, service- og montagefirma med speciale i ledhejseporte til henholdsvis det private som til det industrielle marked. PortService ApS er beliggende i Christiansfeld og vi kan herfra betjene kunder i hele Sønderjylland samt på Fyn.

Har du yderlige spørgsmål ang. ledhejseporte, er du meget velkommen til at kontakte os hos PortService ApS.  Lad os få en indledende snak om dine ønsker til velfungerende hejseporte – vi kan helt givet hjælpe dig.

Du har også mulighed for at finde inspiration til hejseporte i vores ledhejseporte galleri, som du finder her.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med at finde kvalitets ledhejseporte til en super god pris.

Læs mere om industrielle ledhejseporte

industriporte-brochure_page_01