Garageport

Står i og overvejer om i skal investere i en ny garageport. Valget er ganske enkelt!

Hos PortService ApS i Christiansfeld nær Kolding, finder du din nye garageport. Vi har garageporte i topkvalitet til en ordentlig pris. Derudover yder vi 10 års produktgaranti på alle vores garageporte.

Valget er i bund og grund ukompliceret, idet PortService Aps altid leverer garageporte i høj kvalitet til en lav pris. Vores garageporte kommer fra vores tyske partner, Novoform, som er verdensberømt for kvalitet og service af garageporte.

Vi tilbyder ikke mindre end 10 års produktgaranti på din nye garageport. Hvis i vælger at installere portåbnerne sammen med jeres nye garageport, tilbyder vi 5 års garanti på motorerne til disse.

Beskyt din bil med en ny garageport

Med en garageport kan du beskytte din bil i en lukket men samtidig ventileret garage. Det danske vinterklima – og sågar også sommerklimaet – kan i løbet af ganske få år, nedbryde og ødelægge lakeringen og overfladen på din nye bil. Så er du en af dem der har din bil holdene udendørs hele året rundt eller i en åben carport, så kan vi varmt anbefale dig en ny garageport.

Garageport tilbud

Hos PortService Aps i Christiansfeld nær Kolding, har vi konstant et antal garageporte på tilbud til yderst favorable priser og med markedets måske allerbedste garanti. Ikke mindre end 10 års produktgaranti på vores Novoferm garageporte og 5 års garanti på eventuelle port motorer til garageportene.

Novoferm fremstiller nogle af verdens bedste og mest eftertragtede garageporte. De fremstiller tysk kvalitet til fingerspidserne. Vi sælger og installerer garageporte på tilbud til såvel erhvervs- som privatkunder.

Et garageport tilbud fra PortService Aps går man aldrig fejl af.

Ønsker i yderlig information omkring garageporte, er i meget velkommen til at kontakte PortService ApS i Christiansfeld nær Kolding. Vi rådgiver altid gerne omkring garageporte og andet.

Læs mere om Garageporte til private her:

novoferm-garageporte-2016_page_01